Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Behöver du hjälp med din anslutning?
Prata med en människa
Get connection help.
Behöver du hjälp med din anslutning?
Prata med en människa

Ifall ditt VPN ständigt kopplas från, följ stegen nedan för att lösa problemet.

Frånkopplingsproblem hos ditt VPN kan bero på din enhet, ditt operativsystem eller din anslutningstyp. För den mest effektiva åtgärdsprocessen, kontakta ExpressVPN:s suportteam.

Preliminärkontroll: Se till att du inte är ansluten till något annat VPN innan du fortsätter med stegen nedan. Koppla helst ifrån eventuella andra VPN-program du har innan du använder ExpressVPN.

Steg 1: Kontrollera brandvägg och antivirus

Din brandvägg, ditt antivirus eller spionprogram kan påverka din anslutning. För att testa, inaktivera de programmen och återanslut sedan till ExpressVPN.

Ifall det hjälper att inaktivera de här programmen kommer du att behöva lägga till ExpressVPN som ett undantag innan du aktiverar dem igen.

Ifall problemet kvarstår, fortsätt till Steg 2.